ruangiklan
ruangiklan

Monday, December 09, 2013

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com

  24 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~



Tertarik sungguh nak join!

Kenapa aku jadi blogger?
  • Objektif asal bukan kerana minat, tapi lebih kepada keperluan kenit untuk meluahkan perasaan dan berkongsi rasa secara maya. Dulu ada buku diari sendiri, tapi lenguh dah tangan ni nak genggam pen lama-lama, maka kenit beralih ke arah keyboard. Timbulnya minat bila kenit terbaca blog blogger femes Maria Elena dan Hanis Zalikha ketika itu. Dari situ, kenit memulakan langkah secara rasminya menghasilkan sebuah blog peribadi sekitar bulan September 2012. Bermula tarikh itulah, kenit merasakan yang berblogging ini menjadi satu kepuasan bagi kenit setiap kali kenit meluahkan rasa atau berkongsi info mengenai apa saja. Tambah kenit suka bila ada orang sudi singgah dan baca coretan kenit samada sekadar untuk suka-suka atau untuk menambah ilmu. Sehingga ke saat ini, kenit masih mencintai alam blogging dan berharap passion ini tidak akan malap sampai bila-bila!

Korang belum join?
Jom klik banner dan join sekarang!
(^_^)
Kongsikan kecintaan anda pada blog melalui segmen ini
Tarikh tutup : 28 Disember 2013 tepat jam 12 tghmalam.

24 comments:

  1. gud luck :)
    jempot join GA saye jg hehe

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  2. good luck dear.......macam best jer......!

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah terima kasih kerana join ^_^ kisah yang menarik sebagai blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih acik :). Very interesting segmen ;)

      Delete
  4. selamat bersegmen kak
    menarik segmen ni, insha Allah weekend mggu dpn nak join la
    seronoknya menjd blogger..kan kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yumida, blogging is fun indeed! Jgn lupa join ye ;)

      Delete
  5. Good luck Hanim.. sy pun baru nk join nnti.. :D

    ReplyDelete
  6. salam..ayu singgah dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga..tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  7. salam..betul tu semoga minat dan cinta kpada blogging akan kekal..
    :)

    ReplyDelete
  8. assalamulaikum.... ekin datang dari segmen yang sama... jemput la singgah ke blog ekin ya...

    http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.