[Cabaran 30 Hari] Hari 14 - Cerita Tentang Kasut Aku

Sunday, September 14, 2014


Assalamualaikum!


Arghhh! ini first time aku lambat update entri untuk #cabaran30hari! Dari hari Jumaat bizinya membawak sampai ke hari Ahad malam! Walaupun siaran terlambat, tapi cabaran untuk hari ke 14 tetap diteruskan hehehe.




Cerita tentang kasut aku? Apa yang bestnye kasut aku ni? 
  • Inilah kasut aku gi keje, kasut aku gi jenjalan. 
  • Saiz kasut aku 9. Kaki panjang ... hehehe.
  • Dengan kasut ni, aku jalan kaki dari opis ke sekolah anak hari tu!
  • Aku akan pakai kasut tu selagi tak rosak. Means, bila dah terkeluar 'isi' dia baru tukar.
  • Aku takleh pakai high heels pasal nanti orang ingat aku 'tiang' bergerak! haha. Aku pun tak selesa nak cakap ngan orang sebab kena tunduk baru leh cakap hehe.
  • Aku tak suka kasut yang tapak licin, pasal aku mudah jatuh. Tiap kali nak beli kasut, aku check tapak dia dulu.
  • Aku tak kisah kalau beli kasut kat pasar malam sekali pun, janji selesa di kaki dan tak licin!

Ha tu je la citer pasal kasut aku pun. Yang pasti, aku bukan shoe-holic (hentam je la janji faham maksud aku) hehe. 




Koleksi Cabaran 30 Hari




You Might Also Like

13 pengomen comel

  1. sory nak tanya, tu mcm kasut lelaki je heehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha dah ku agak ada yang perasan :D. Designnya memang begitu ...salahkan designer dia! haha :D

      Delete
  2. nak kena marathon update ni...hik hik hik, stuck kat cabaran hari ke-13

    ReplyDelete
  3. agak panjang kalau perempuan bersaiz kakinya 9 huhu

    ReplyDelete
  4. saya saiz 7..pun sama kak takleh pakai high heels

    ReplyDelete
    Replies
    1. saiz 7 ok sangat dah tu, senang nak cari kasut hehe.

      Delete
  5. memeriksa tapak kasut sebelum beli memang perlu utk memastikan keselesaan apabila memakainya hehe

    ReplyDelete
  6. Or sebab kasut Saiz tu susah nk cri

    ReplyDelete
  7. Salute lah puan anem..untunglah. sy dlu aade kasut fungsinya gtu gak..pon kale hitam. Kasut tu gi pasar. Kasut tu gak gi naik pentas sekola:D

    ReplyDelete
  8. Yea betul jgn bazir duit beli kasut memahal, lain la kalu dapat seponsor ke, baucer ke..haha

    ReplyDelete
  9. kita pakai kasut yang selesa kita pakai..kalau pakai kasut yang menyakitkan kaki baik takyah..hehe..ok la ni kak

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM