[Cabaran 30 Hari] Hari 15 - Surat Untuk Seseorang

Monday, September 15, 2014


Assalamualaikum!




Yeaaa! setengah bulan dah berlalu, nampaknya #cabaran30hari makin hari makin sukar! haha. Takpe takpe, kita kayuh slow slow lor janji sampai cukup 30 hari.


Cabaran hari ke-15 menghendaki aku menulis surat pada seseorang. Hurm.. pada sapa aku nak tulis yek? Dah tentu bukan pada Pak Jelan, dengan dia takyah surat bagai, sila guna mulut ye! haha...


Kepada dotdotdotdot,

Kuih talam kak sedap la kak. Anak-anak saya pun puji kuih talam kak semalam, boleh buatkan setalam tuk saya tak? ^^

Yang ikhlas memuji,

Hanim


Amacam ok tak? hahaha :p


Koleksi Cabaran 30 Hari

You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. hehe..harap2 dapatlah ye setalam..kalo dapat meh la share..

    ReplyDelete
  2. ok jer tu, nanti dapatlah bertalam2 tu....

    ReplyDelete
  3. Ayuni pun nak rasa kuih talam akak tu, boleh tak? :)

    ReplyDelete
  4. hehe hope org tu dapat bagi setalam nanti XD

    ReplyDelete
  5. deyy..mintak kuih plakk..haha..

    meh singgah tgk surat saya:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-15-surat-kepada.html

    ReplyDelete
  6. Simplenya surat anim..haha ok surat jugak tu.

    ReplyDelete
  7. Ni surt puji ke surat bodek nak setalam dua...hahahahaha.....ni la surat paling sempoi. ?.haahaha....
    www.armilastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. hahaha...pendeknyer surat..tapi pasti die tersenyum..sebab kuih talam die sedap

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM