[Cabaran 30 Hari] Hari 16 - Siapa & Bagaimana Aku 10 Tahun Lagi?

Tuesday, September 16, 2014


Assalamualaikum!




Perghh! tugasan untuk hari ke-16 memang susah huhu. Kenapala tanya soklan yang susah-susah camni, naik pening aku nak jawab hehe.

Siapa aku 10 tahun lagi?

10 tahun lagi aku berumur 41 tahun. Masa tu anak yang sulung pun dah umur 17 tahun amik SPM dan yang no.2 umur 15 tahun hehe. Kalau nyawa masih ada, mungkin aku masih bekerja memandangkan pencen aku 58 tahun huhu. 

Tapi aku dan Pak Jelan punya impian untuk buka syarikat catering kecil-kecilan sendiri. Mudah-mudahan impian kami menjadi kenyataan insyaAllah.

*anak-anak dara aku dah menjeling dah tu hehe*



Koleksi Cabaran 30 Hari

You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. Moga2 impian Anim tercapai hendaknya All the best ya...

    ReplyDelete
  2. Seronoknya ada anak-anak, hidup akan sentiasa gembira dalam 10 tahun akan datang dengan adanya meteka di sisi :)

    ReplyDelete
  3. Your situations same as like me now hanim. Good luck.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM