Sunday, September 21, 2014

# Cabaran30Hari # KBBA

[Cabaran 30 Hari] Hari 21 - Tempat Yang Aku Nak Pergi Dan Tak Pernah Pergi


Assalamualaikum!




Hari ke 21 dah uolls! hehe. Actually aku takda tempat-tempat tertentu yang aku rasa nak pergi especially buat masa ni. Aku tak rasa nak naik gunung atau masuk hutan atau pergi tempat-tempat yang adventure macam orang lain.





Namun, kalau aku terpaksa buat pilihan aku akan pilih tempat yang dekat dengan alam semulajadi .... macam gambar kat atas ni. Baring atas buaian, terbuai lembut dipukul bayu, suara lembut ombak menghempas pantai, daun-daun pokok menyanyikan lagu-lagu indah damai mendamaikan hawa telinga ....


Dan di situ hanya ada aku .... dan aku.


Koleksi Cabaran 30 Hari


2 comments:

Apa kata korang?