[Cabaran 30 Hari] Hari 21 - Tempat Yang Aku Nak Pergi Dan Tak Pernah Pergi

Sunday, September 21, 2014


Assalamualaikum!




Hari ke 21 dah uolls! hehe. Actually aku takda tempat-tempat tertentu yang aku rasa nak pergi especially buat masa ni. Aku tak rasa nak naik gunung atau masuk hutan atau pergi tempat-tempat yang adventure macam orang lain.





Namun, kalau aku terpaksa buat pilihan aku akan pilih tempat yang dekat dengan alam semulajadi .... macam gambar kat atas ni. Baring atas buaian, terbuai lembut dipukul bayu, suara lembut ombak menghempas pantai, daun-daun pokok menyanyikan lagu-lagu indah damai mendamaikan hawa telinga ....


Dan di situ hanya ada aku .... dan aku.


Koleksi Cabaran 30 Hari


You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM