[Cabaran 30 Hari] Hari 23 - Pekerjaan Yang Aku Ingin Selain Kerja Aku Sekarang

Tuesday, September 23, 2014



Assalamualaikum!



Huk alohhh ... berbelit-belit baca tajuk di atas hahaha. 

Kalau ikutkan cita-cita aku dulu nak jadi cikgu, tapi bila check-check balik aku ni garang nauzubillah ngan budak-budak walaupun dalam hati penuh kasih sayang hehehe.


Lepas tu, aku berangan nak jadi pramugari! 

Tinggi ada -checked!
Kurus ada -checked!
Boleh pakai high heels dalam plane - checked!

Tapi harapan berkecai bila abah tak bagi. Katanya, nanti aku tak balik umah! hahaha pulokkkkkk ....

Ada satu lagi dream job yang aku suka dan teringin nak buat. 




Aku teringin nak jadi ahli kimia! haha. Alaaaa yang duduk dalam makmal, ada mikroskop, ada forsep, pakai penutup muka, pakai sarung tangan getah pastu buat eksperimen macam-macam! hehehe.

Mesti best kannn! ;)



Koleksi Cabaran 30 Hari


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. Wahh hebakkk jadi saintis terus lahh

    ReplyDelete
  2. Mcm lisanye entri...oucchhh sehati. Haha

    ReplyDelete
  3. jadi pramugari kena pakai ketat2..heheh

    ReplyDelete
  4. Tinggi - failed
    Kurus - failed

    Hahahha ida lewtewwww kahkahakhakah

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM