ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, September 23, 2014

[Cabaran 30 Hari] Hari 23 - Pekerjaan Yang Aku Ingin Selain Kerja Aku Sekarang



Assalamualaikum!



Huk alohhh ... berbelit-belit baca tajuk di atas hahaha. 

Kalau ikutkan cita-cita aku dulu nak jadi cikgu, tapi bila check-check balik aku ni garang nauzubillah ngan budak-budak walaupun dalam hati penuh kasih sayang hehehe.


Lepas tu, aku berangan nak jadi pramugari! 

Tinggi ada -checked!
Kurus ada -checked!
Boleh pakai high heels dalam plane - checked!

Tapi harapan berkecai bila abah tak bagi. Katanya, nanti aku tak balik umah! hahaha pulokkkkkk ....

Ada satu lagi dream job yang aku suka dan teringin nak buat. 




Aku teringin nak jadi ahli kimia! haha. Alaaaa yang duduk dalam makmal, ada mikroskop, ada forsep, pakai penutup muka, pakai sarung tangan getah pastu buat eksperimen macam-macam! hehehe.

Mesti best kannn! ;)



Koleksi Cabaran 30 Hari


4 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.