Tuesday, September 23, 2014

# Cabaran30Hari # KBBA

[Cabaran 30 Hari] Hari 23 - Pekerjaan Yang Aku Ingin Selain Kerja Aku Sekarang



Assalamualaikum!



Huk alohhh ... berbelit-belit baca tajuk di atas hahaha. 

Kalau ikutkan cita-cita aku dulu nak jadi cikgu, tapi bila check-check balik aku ni garang nauzubillah ngan budak-budak walaupun dalam hati penuh kasih sayang hehehe.


Lepas tu, aku berangan nak jadi pramugari! 

Tinggi ada -checked!
Kurus ada -checked!
Boleh pakai high heels dalam plane - checked!

Tapi harapan berkecai bila abah tak bagi. Katanya, nanti aku tak balik umah! hahaha pulokkkkkk ....

Ada satu lagi dream job yang aku suka dan teringin nak buat. 




Aku teringin nak jadi ahli kimia! haha. Alaaaa yang duduk dalam makmal, ada mikroskop, ada forsep, pakai penutup muka, pakai sarung tangan getah pastu buat eksperimen macam-macam! hehehe.

Mesti best kannn! ;)



Koleksi Cabaran 30 Hari


4 comments:

  1. Wahh hebakkk jadi saintis terus lahh

    ReplyDelete
  2. Mcm lisanye entri...oucchhh sehati. Haha

    ReplyDelete
  3. jadi pramugari kena pakai ketat2..heheh

    ReplyDelete
  4. Tinggi - failed
    Kurus - failed

    Hahahha ida lewtewwww kahkahakhakah

    ReplyDelete

Apa kata korang?