[Cabaran 30 Hari] Hari 25 - Berita Terkini Hari Ini Yang Aku Baca

Thursday, September 25, 2014




Assalamualaikum!




Hahahahahahahahaa.....

Motif ketawa dulu sebab memang kena betul ngan tajuk entri #cabaran30hari untuk hari ini hahaha. 


Pagi-pagi lagi dah buat lawak la diaorg ni! Memang berbakat sungguh buat lawak pesen gini, kena plak timenye tu kan hahaha.

Jangankan aku ... orang Pantai Timur sendiri dok menggaru kepala yang tidak gatal bila menatap tajuk berita ni hahaha. Apo nak buek, dekat nak pilihanraya ni yang tak masuk akal boleh jadi relevan.

Haihh ...

Selagi boleh lebong deme lebong sapa kiamat .... jengggg!



Koleksi Cabaran 30 Hari



You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. bca tajuk je.. cerita dia apa?
    sja tjuk nk bg hot

    ReplyDelete
  2. tak tau ler nak royat mende
    tu keh maleh nak baca satkabo

    ReplyDelete
  3. Owh x baca lagi berita paper pg tadi.. I is bz la pulak. Hurmm.

    ReplyDelete
  4. Aah kenapa xde minyak? Malas baca paper.. tak suka hahaha

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM