Friday, September 26, 2014

# Cabaran30Hari # KBBA

[Cabaran 30 Hari] Hari 26 - Gajet Kepunyaan Aku


Assalamualaikum!


sumber : google


Go go go gajet! haaaa inilah kartun hiburan aku masa kecik-kecik dulu. Nak cerita tentang gajet? Aku tak banyak gajet macam korang huhu. 
Setakat ni aku ada 3 gajet je dalam simpanan. 2 dari 3 gajet ni aku menang dari kontes dan cabutan bertuah. 

Rezeki ..... alhamdulillah :)

So, gajet pertama aku ialah laptop Toshiba kaler putih yang aku beli tahun lepas. Sorry, takda gambar aku nak tunjuk so pandai-pandai sendiri la hehe.


Macam budak sekolah ke muke aku??
T__T


Next, aku punye handphone Moto G yang aku dapat time event di SINI. Memang tak sangka betul, dah la aku ni blogger picisan je, first time datang event bersama blogger yang besar macam tu .. dan first time baru nak berkenal-kenalan bertentang mata ngan blogger lain huhu.




Last, aku punye iPad yang aku menang melalui kontes bersama Yeo's. Ada aku kongsikan ceritanya di SINI. Ini pun kebetulan, memang tak pernah target pun nak menang sebab aku punye aim nak menang RM100 je masa tu hehe.

Tapi, rezeki anak-anak maka inilah yang aku dapat. Buat masa ni, memang anak-anak la yang conquer 80% iPad ni, terutama ujung minggu dan cuti sekolah.

So, itu je la citer gajet aku ^^

 

Koleksi Cabaran 30 Hari



8 comments:

  1. atlaest akk ade ...sy xde hahaha...kesian x...

    jom support segmen pertama saya
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-cun-oktober-2014-by.html

    ReplyDelete
  2. Untongggggglaaaaaaa lucky sokmo! Hehehhe

    ReplyDelete
  3. Wahhhh...bertuahnya kenit asyik menang contest jer...murah rezeki kata orang...alhamdulillah :-)

    ReplyDelete

Apa kata korang?