ruangiklan
ruangiklan

Saturday, September 27, 2014

[Cabaran 30 Hari] Hari 27 - Mood Aku Hari Ini



Assalamualaikum!



Buka katup buka katup kejap je dah hari ke 27 segmen #cabaran30hari! Cepatnyeeeee dah ujung bulan 9 kan hehe.

Mood aku hari ni? Opkos HAPPYYYYY sebab coti kannn ngeeee :D. Tapi, jangan ingat bila coti keje lain pun coti .. nehi nehi nehi! Keje pejabat je coti, tapi keje di umah tetap berjalan macam biasa yek.

Hari ni kakak ada sukaneka di sekolah, tengok dari gaya dia macam dah tak sabo nak menggelinjang di tengah padang tu hehehe. Aku pun TERUJA nak tengok prestasi sukan dia, nak bagi sokongan moral jadi pom pom girl tepi padang ngeeee :D



Koleksi Cabaran 30 Hari


4 comments:

  1. akak happy jugak hari nie..sebab balik halfday...

    ReplyDelete
  2. bawa balik hadiah banyak2 yer kakak...

    ReplyDelete
  3. saya pun happy dapat habiskn masa dengan anak2..lalala :)

    menowizme.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ramai yang happy hari ni sebab sabtu cuti biasanya..kan?/ada industan lak tu..hahaah

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.