[Cabaran 30 Hari] Hari 30 - Perkara Menarik Yang Membanggakan Sepanjang Tahun Ini

Tuesday, September 30, 2014


Assalamualaikum!


Alhamdulillah ...syukur akhirnya aku dah pun sampai ke entri terakhir untuk segmen #cabaran30hari ! Yahoooooooo .... yibaaaa yibaaa! anggereyyy anggereyyy! hehehe. Begitu cepatnya 30 hari berlalu dan macam-macam yang dah aku kongsikan dalam segmen #cabaran30hari ini.




Apa saja yang aku kongsikan dalam setiap entri selama 30 hari ini, adalah ikhlas dan jujur dari hatiku ini ...chewahhh! hehehe. Ok la, untuk hari terakhir ini perkara menarik yang membanggakan aku sepanjang tahun ini.

Personally, aku bersyukur sangat dengan apa yang Allah kurniakan untuk aku  samada yang dah lepas, yang sedang berlaku dan yang bakal berlaku pada aku. Bangga itu tak la ... cuma aku bersyukur, diberikan peluang untuk melakukan perkara yang aku minat sangat.

Perkara menarik yang membanggakan aku sepanjang tahun ini tentunya apabila aku kini adalah seorang BLOGGER. You know what so special about being a blogger? You can't describe it .... it's a good feeling that's all I can say.

Banyak kenangan dan memori indah aku dalam dunia blogging ni. Cabarannya ... perasaannya ... perjalanannya ... semua aku dah rasa dan sedang mengalaminya tika ini. Yang pahit pun ada, yang 'seram' pun banyak tapi tak jadi hal pada aku sebab memang dah gila blogging ... memang ketegaq sikit kann hehehe :D

So, dengan ini berakhirlah sudah segmen #cabaran30hari yang dianjurkan oleh Sue Izza rakan blogger #kelabbloggerbenashaari. Harap korang terhibur baca semua entri aku selama 30 hari ini ^^

Adios amigossss!



Koleksi Cabaran 30 Hari


You Might Also Like

8 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM