Tuesday, September 30, 2014

# Cabaran30Hari # KBBA

[Cabaran 30 Hari] Hari 30 - Perkara Menarik Yang Membanggakan Sepanjang Tahun Ini


Assalamualaikum!


Alhamdulillah ...syukur akhirnya aku dah pun sampai ke entri terakhir untuk segmen #cabaran30hari ! Yahoooooooo .... yibaaaa yibaaa! anggereyyy anggereyyy! hehehe. Begitu cepatnya 30 hari berlalu dan macam-macam yang dah aku kongsikan dalam segmen #cabaran30hari ini.
Apa saja yang aku kongsikan dalam setiap entri selama 30 hari ini, adalah ikhlas dan jujur dari hatiku ini ...chewahhh! hehehe. Ok la, untuk hari terakhir ini perkara menarik yang membanggakan aku sepanjang tahun ini.

Personally, aku bersyukur sangat dengan apa yang Allah kurniakan untuk aku  samada yang dah lepas, yang sedang berlaku dan yang bakal berlaku pada aku. Bangga itu tak la ... cuma aku bersyukur, diberikan peluang untuk melakukan perkara yang aku minat sangat.

Perkara menarik yang membanggakan aku sepanjang tahun ini tentunya apabila aku kini adalah seorang BLOGGER. You know what so special about being a blogger? You can't describe it .... it's a good feeling that's all I can say.

Banyak kenangan dan memori indah aku dalam dunia blogging ni. Cabarannya ... perasaannya ... perjalanannya ... semua aku dah rasa dan sedang mengalaminya tika ini. Yang pahit pun ada, yang 'seram' pun banyak tapi tak jadi hal pada aku sebab memang dah gila blogging ... memang ketegaq sikit kann hehehe :D

So, dengan ini berakhirlah sudah segmen #cabaran30hari yang dianjurkan oleh Sue Izza rakan blogger #kelabbloggerbenashaari. Harap korang terhibur baca semua entri aku selama 30 hari ini ^^

Adios amigossss!Koleksi Cabaran 30 Hari


8 comments:

Apa kata korang?