Ini Baru Real Bu!

Friday, November 21, 2014


Assalamualaikum!




"Buuu ...boleh tak adik nak main masak-masak?"

"Boleh ..."

"Buuu .. boleh tak adik nak guna mangkuk ibu? plisssss ...." sambil genggam dua-dua tangan dan merayu penuh perasaan.

"Hurmm ... gi la ..."



Habis periuk nasi ibu .... T__T


You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. Haha apabila sel sel otak anak kecik bergabung.. bagikan jelah.. hehe

    ReplyDelete
  2. ni memang real...baru nampak macam ibu masak....^_^

    ReplyDelete
  3. Haha..ada bakat jadi chef ni nanti :P

    ReplyDelete
  4. Haha... Sama la.. Hbis satu rak pinggan disepahnya...

    ReplyDelete
  5. hahahha..sabarla bu..nanti kakak besar..kakak masak untuk ibu

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM