ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, April 15, 2015

Kalau Dah Penat ....

  3 comments    
categories: 

Assalamualaikum!




'Serah' diri awal dia malam ni hehe. Masuk dalam kete ... lelap sampai ke umah. Lepas mandi dan maghrib terus tido sampai sekarang! Nak kejut makan tak sampai hati pulak ... nampak nau penatnya tu. 

Errm ... tahun depan dah masuk darjah 1. Tak tahu samada Mira dapat 'survive' pergi dua sekolah pagi dan petang huhu. Yang satu ni pun merengek-rengek ngantuk. Kalau dikejut bangun pagi ... bagi salam pertama ... takda respon! Masuk kali kedua bagi salam ... yillek! Masuk kali ketiga panggil nama penuh ... pun tak berbuka mata tu. Alih-alih terus ibu panggil ..."Hazmira 1! Hazmira 2 .... Hazmira 3! Ha terus celik mata dia! hehe.....

Hurm ... tak jadi nak kejut dia bangun dan makan. Nampaknya ibu makan malam ngan kakak je la malam ni sambil layan Fast And Furious 7 kat Youtube ... huhu


3 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.