Wednesday, April 15, 2015

# Cerita My Pearls

Kalau Dah Penat ....


Assalamualaikum!




'Serah' diri awal dia malam ni hehe. Masuk dalam kete ... lelap sampai ke umah. Lepas mandi dan maghrib terus tido sampai sekarang! Nak kejut makan tak sampai hati pulak ... nampak nau penatnya tu. 

Errm ... tahun depan dah masuk darjah 1. Tak tahu samada Mira dapat 'survive' pergi dua sekolah pagi dan petang huhu. Yang satu ni pun merengek-rengek ngantuk. Kalau dikejut bangun pagi ... bagi salam pertama ... takda respon! Masuk kali kedua bagi salam ... yillek! Masuk kali ketiga panggil nama penuh ... pun tak berbuka mata tu. Alih-alih terus ibu panggil ..."Hazmira 1! Hazmira 2 .... Hazmira 3! Ha terus celik mata dia! hehe.....

Hurm ... tak jadi nak kejut dia bangun dan makan. Nampaknya ibu makan malam ngan kakak je la malam ni sambil layan Fast And Furious 7 kat Youtube ... huhu


3 comments:

Apa kata korang?