ruangiklan
ruangiklan

Monday, December 17, 2018

[Video] Unboxing Hadiah Hari Lahir Dari Althea!



Assalamualaikum! Happy brithday to meeee! Walaupun birthdaynya dah lepas, tapi happynya terasa sampai sekarang sebab baru je terima hadiah besarrrrr dari Althea! 

Sebenarnya, Althea ada umum untuk bagi rewards pada semua #AltheaAngels sebagai hadiah bagi meraikan ulang tahun hari lahir setiap bulan. Kebetulan bulan November adalah bulan kelahiran saya, maka saya dapat point untuk tebus hadiah yang saya nak di website Althea

Bahagia kan!




Setiap kali dapat pink box dari Althea, saya akan buat video unboxing special untuk menyatakan penghargaan dan kasih sayang saya pada jenama Althea. Nak tengok? Jom!




Pucuk dicita ulam mendatang, kebetulan saya memang sedang mencari produk Althea yang sesuai terutama untuk rambut dan kulit. Jadi memang rezeki sungguh lah dapat pilih produk-produk ni. 

Antara produk yang menjadi pilihan saya kali ini ialah :

🎁 Pore Sonic Cleanser
🎁 Sebum-Out Peel Off Pack
🎁 Argan Essential Deep Care
🎁 Cover Perfection Tip Concealer
🎁 Laneige Mini Pore Double Clearing Cleansing Foam
🎁 Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist
🎁 Tea Toc Water Aloe Vera Soothing Gel

Alhamdulillah.






Tak sabar nak cuba semua produk ni. Sekarang ni pun saya dah start guna Sebum-Out Peel Off Pack, Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist, Tea Toc Water Aloe Vera Soothing Gel dan Cover Perfection Tip Concealer dan hasilnya terbaikk! Full review insyaAllah saya akan sharekan nanti ye.

Thank you again Althea for this awesome birthday gifts. 

#AltheaAngels,

Hanim

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.