Tuesday, January 15, 2013

# Burger Bakar Abg Burn

Abg Burn Brilliant!

Wah!wah!wah! Masuk ni dah dua kali Kenit makan burger bakar Abg Burn. Malam kelmarin terjah, malam tadi terjah lagi! Tapi, paling happening malam tadi la..sebab Abg Burn jual Burger Bakar seringgit jer yop!~

Kami kuar rumah pas maghrib gitu, incik somi ikut hiway KESAS tak la jam sangat. Kalu ikut FEDERAL kami tak sampai lagi la gamaknya. Aritu Kenit dah citer kan pasai promosi Burger Bakar Abg Burn di FB. Kalu korang nak tahu, check SINI & SINI.

Dan semalam, sekali lagi Kenit sekeluarga berpeluang menerjah gerai burger Abg Burn yang bessttt!

Promo di FB



Kami kuar awai pasai tahu dah orang pasti kerumun nak beratur awal. Burger bakar seringgit..maner nak dapat yop??hehehe. Kami sampai dalam kul 8.50malam. Waktu tu aderla dalam 30 orang dah beratur dah.


Mujuq kami sampai awai. Memang time tu ramai yang dah sampai nak beratur. Kebanyakkan mereka budak2 muda mungkin students kot. Ader gak yang datang dari jauh, bawak anak2 sekali sebab promo abg burn ni, seorang hanya boleh beli satu burger. 

Pukul 9.30mlm-10 mlm abg burn 'tutup' jap sebab nak prepare burger bakar sebanyak mungkin. Takla tertunggu2 nanti orang yang beratur belakang tu kan. Dah siap sedia jer atas meja..hulur duit..bagi resit..dapatla burger bakar beef cheese!hehehe

1 minit lagiiii!~
Fuh! Tak pernah lagi Kenit beratur semata2 nak beli makanan hehehe tapi malam tadi aura keharuman burger bakar memey terserlah di segenap penjuru restoran Le Lac ni, membuatkan kakiku tak lenguh berdiri walaupun dah dekat sejam nunggu!huhu.

beef cheese yang siap dibungkus...banyak tuuuu!~
Dan akhirnya, tepat pukul 10 malam, burger bakar abg burn DIBUKAAAAA! Sumer siap dengan duit seringgit, dengan anak2 Kenit sekali beratur pegang duit hehehe.




Syiokkkk! memey syiokkk! kami dapat beli 4 biji beef cheese abg burn malam tu haha. Lebih syiok lagi, my Pearls tak makan pun burger bakar tu...wah! kami laki bini la yang sebat..dua seorang hahaha!~ 

Best sangat ker burger bakar Abg Burn ni? Nak tau best ke tak, korang tengok sendirila panjang ke tak panjang barisan beratur ni...




Panjang sampai boleh buat L-shape lagi hehe. Pendek kata, memey puas dan berbaloi la burger bakar abg burn ni. Puas kami menyantap malam tadi..


Mekasih Abg Burn buat promo yang sangat terbaek ni! Gerai burger biasa pun takda lagi yang buat promo sebegini. Sumer balik dengan muker senyum hehe. Pasni buat la lagi yer abg burn...heeeee(^_^)



2 comments:

  1. wow.. tak pernah try lagi ni... harus cuba ni...

    ReplyDelete
  2. @careno: kene try bro..berbaloi2 hehe.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates