ruangiklan
ruangiklan

Sunday, January 13, 2013

Oh Abg Burn!

  1 comment    
categories: 
Heeeee seronok sungguh hari ni walaupun penat tak ilang lagi. Kenit gagahkan jugak diri meng'update' blog sebelum beradu. Penatttttt! Siang bawak anak2 beriadah. Malam pekena makan baekkkkk punyer!  

Alkisahnyer, sejak dua menjak ni Kenit menjadi tertarik untuk merasai burger bakar yang tengah jadi kegilaan orang ramai Kenit pun nak try jugak la kan sedap sangat ke burger bakar yang orang dok canang2 tu kan.So, ader satu page kat FB pasai burger bakar. Nama dia Burger Bakar Abg Burn.

So, godek punyer godek memey terkenal la burger abg burn ni. Kalu korang nak tahu lebih lanjut tentang Burger Bakar Abg Burn, korang terjah je la link ni yek. Promosi abg burn memey terbaeeekkk la!~hehehe.

Antara jajahan Burger bakar abg burn ni yang dekat ngan umah aku ialah di Seksyen 7 & Seksyen 13 Shah Alam. So, tadi kitaorg pergi yang kat Seksyen 13, Shah Alam. Tak susah nak cari pun lokasi abg burn ni, dekat sangat ngan Stadium Melawati tu, kat Restoran  Le Lac.




Sampai-sampai jer dah ader bau semerbak harum...bau daging dibakar!Wahahaha, aper lagi Kenit pun dengan bersemangatnyer (tengah lapo) sambil senyum kat budak kaunter tu,"dik, nak burger dik." hehe. Macam hampeh jer dialog aku waktu order burger tu. Tersengih2 budak tu ingat Kenit ni jakun sangat gamaknyer haha.

Kenit order 1 set of beef cheese burger (beef cheese burger+3 pieces of sausages)= RM12.00. Memey berbaloi harga dengan kesedapannya dik non! Kenit tapau jer sebab nak menikmati di umah, takut kalu makan dalam kete kene patah balik beli lagi hehe.

Sambil2 tunggu burger bakar dibakar, bese la...hehehe.

Charlie's Angels
Bz betul gerai burger bakar abg burn ni, tapi tunggu hari Isnin ni lagi ramai la orang kerumun gerai burger abg burn. Nak tau naper? Haaa korang kene terjah la fb page abg burn wokeh!~

So, burger bakar Kenit dah siap. Serius, bau dia semerbak harum jer tau, dalam kete Kenit ngan incik somi menahan nafsu nak makan hahaha. Anak2 tak minat burger yang ader sos *fuh! lega den hehee*

Burger Bakar Abg Burn
Wowweeeee! Sampai je umah terus letak dalam pinggan, perlahan kasi bukak itu plastik dan wallahhhh! Sodap mato memandang, sodap layi tokak yang menolan wahahaha!~


Satu yang istimewa tentang burger bakar abg burn ni, dia letak cendawan bersalut tepung! Korang perasan tak anak panah warna merah tu, tu cendawan bersalut tepung la tu. Wah, itu yang best to bro.


Ni la bahagian isi dia..fuuhhhh! Terbaeeeek! Berbaloi Kenit terjah trafik jam dari KL pi ke Shah Alam semata nak dapat burger bakar abg burn ni. Tu belum lagi ari Isnin ni hehe. InsyaAllah kalu dipanjangkan rezeki Kenit nak terjah lagiiiiiii!~

1 comment:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.