Breaking

Friday, June 07, 2024

Friday, June 07, 2024

Feedback Dari Customer Preloved

 

Meniagalah apapun pasti takkan lari dari seribu satu macam ragam manusia. Dapat customer cerewet pon kena sabar, apatah lagi yang jenis joy. Saya pun tak lari dari kena joy atau palau selalu­čśé


Tapi saya nak berterima kasih pada customer2 saya yang sangat sporting, sangat memberi kerjasama dan paling penting percaya saya dan barangan yang saya jual.


Pos ini penghargaan untuk anda pembeli yang bijak dan bertimbangrasa. You know who you are. Biar semua orang tahu masih ada seller dan buyer yang jujur dalam dunia preloved. Seller jangan putus asa dan buyer tawar menawarlah dengan munasabah.













Selain dari orang membeli dengan kita, dapat customer yang baik dan tak cerewet sangat juga adalah satu bentuk rezeki yang mesti disyukuri. Bukan mudah nak orang percaya kita apatah lagi untuk keluarkan sejumlah duit untuk beli barangan dari kita.


Maka, hargailah customer. Terima kasih kerana percaya saya!

Thursday, June 06, 2024

Thursday, June 06, 2024

Layan Kasut Bundle Depan McDonald

 

Tiga beranak ni punya minat yang sama ... bundle! Suatu malam lepas makan di kedai, ayahnya ajak gi tengok orang jual kasut bundle. Apa lagi, melompat dua-dua anak dara ni! Dah lama sangat memendam rasa nak kasut bundle jalan-jalan. Aku dah belanja baju, sekarang giliran ayahnya belanja pulak hehe.


Dari kecik selalu bawak diaorang masuk kedai bundle, ini lah jadinya. Sekarang ayahnya dah ada geng bundle. Kasut tu pulak bukan calang-calang bundle. Original bundle Converse.





Sorang sepasang Converse. Inilah kasut jalan-jalan nak ke PBAKL nanti haha. Aku punya pun bundle tapi harga murah dari diaorang punya haha. Kasut lama tapaknya dah bocor, bila jalan dalam hujan atau laluan berlecak, terasa air masuk sampai basah stokin.





Wednesday, June 05, 2024

Wednesday, June 05, 2024

Baju Raya Preloved

 

Raya dah nak dekat! Meh la tgk koleksi baju raya preloved kite. Condition baju cun melecun tapi  harga murah je kite nak bagi.











Kalau berkenan dengan mana-mana tudung di atas, boleh pm aku kat fb hanimhashim.com




Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.


All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.